Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Avaya Aura & Unified Communications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Which station type for H.323 J169 ? (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=13970)

fdf 04-04-2019 11:45 PM

Which station type for H.323 J169 ?
 
Hi,


we've just bought some J169 phones and would like to configure them as H.323 station in our Aura installation (7.1.3 version).
However, we don't have this station type in ASA or in System Manager.


When we configure these phones as 96xx (we've tried 9611, 9630), the display for the first page is truncated.
Is there a way to update available stations type ? Or should we used another station type ?


Thanks in advance for your help.

okhot1 07-21-2019 11:21 AM

Hi!
"truncated" - what do you mean?

Stan.

mlombardi1 08-06-2019 06:16 AM

The H.323 J169 should be aliased in CM as a 9611.

If by "truncated" you mean half-screen mode, change to full screen by accessing the local phone settings.

Settings button > Settings > Display > Phone Screen Width > Toggle to Full > Save

okhot1 08-26-2019 11:45 AM

Quote:

Originally Posted by mlombardi1 (Post 35466)
The H.323 J169 should be aliased in CM as a 9611.

If by "truncated" you mean half-screen mode, change to full screen by accessing the local phone settings.

Settings button > Settings > Display > Phone Screen Width > Toggle to Full > Save

I has answer from avaya support, for j139/169 template 9608


All times are GMT -7. The time now is 01:00 PM.