Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Avaya Aura & Unified Communications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Signal button issue (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=4880)

abdel7 07-19-2014 09:49 AM

Signal button issue
 
have any one have idea about how to get signal button work in cm 6.3

richa164 07-21-2014 02:19 AM

sure assign the signal button on the station form and associate an extension, I guess you have done this what issues are you facing ?

abdel7 08-11-2014 02:21 AM

yes this working fine from Ip to digital or from digital to digital .

this is not working when I try to signal analog phone from digital one

richa164 08-19-2014 02:46 AM

That is design intent and will only work on ip or digital


All times are GMT -7. The time now is 01:34 AM.