Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Enterprise PBX Communications Systems (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Dial Tone Issue (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=3347)

troy 04-30-2013 09:36 AM

Dial Tone Issue
 
When i start to dial a number i have dial tone then half way though dialing the number dial tone comes back so i end up dialing the wrong number. This seems to be on digital phones only. I have s8730s and G650's with communication manager 5.2.1. I am looking for some help as what to look at to trouble shoot this? Thanks for any response
https://support.avaya.com/forums/ima...c/progress.gif

rvengco 05-06-2013 09:13 PM

Hi Troy,

How many port networks do you have? is the issue happening to all of the digital phones in all of your port networks or is it happening to a specific port network? How often is this issue occuring? is this happening 100%?

mittas 05-08-2013 03:46 PM

You should check the connectivity of Medpro, Some time this happen if medpro connection lost.

for proper solution share the logs by list trace station xxxx command

kumar1535 08-29-2019 10:14 AM

Hi,
I have facing a problem with avaya digital phone series 1408.in this phone when a user receive a call from other site phone is not ringing dial tone and when user press speaker mode on phone then he can't listen dial tone.

Please help me out of this problem

mlombardi1 10-11-2019 11:08 AM

Quote:

Originally Posted by kumar1535 (Post 35522)
I have facing a problem with avaya digital phone series 1408.in this phone when a user receive a call from other site phone is not ringing dial tone and when user press speaker mode on phone then he can't listen dial tone.

This is a media issue. When a digital phone goes off hook. it should be pulling DSP resources from the media gateway or port network it is wired to.


All times are GMT -7. The time now is 07:37 PM.