Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Avaya Networking Products (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=25)
-   -   How to configure Trunk Link between Avaya and Cisco (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=6346)

aungy 04-23-2015 08:18 AM

How to configure Trunk Link between Avaya and Cisco
 
How many ways to configure Trunk Link between Avaya and Cisco?:confused::confused:

As far as i know. Is there any other method also?

1. Avaya MLT and Cisco Etherchannel
2. LACP between Avaya and Cisco


Please assist how to and configuration sample.
Appreciate your help.:D

oiduran 05-20-2015 11:53 AM

Do you review this document ? https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/100123888

azamez 09-12-2016 05:05 PM

Quote:

Originally Posted by oiduran (Post 17300)

this config works vs a cisco 35XX stack from a ers4850 GTS stack

! *** LACP (Phase 2) ***
!
interface Ethernet ALL
lacp mode port 1/47-48,2/47-48 active
lacp aggregation port 1/47-48,2/47-48 enable
exit


pretty easy

jwwebber 11-15-2017 06:37 AM

Does anyone know how to connect a VSP9K to 2 Cisco Core switches? I can find information (and have done this configuration) on connecting and Avaya cluster to 1 Cisco switch but can't find any information on connecting 1 Avaya switch to a Cisco Cluster.

Thanks in advance for any help.


All times are GMT -7. The time now is 03:44 AM.