Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   IP Telephony and Convergence (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=8)
-   -   avaya connet to siemens EWSD (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=154)

chen25 05-18-2010 02:46 AM

avaya connet to siemens EWSD
 
I have a problem about avaya connet to siemens EWSD used isdn-pri ,but I don't know the incoming number,following is the trunk group and vector configure :

TRUNK PARAMETERS
Codeset to Send Display: 6 Codeset to Send National IEs: 6
Charge Advice: none
Supplementary Service Protocol: a Digit Handling (in/out): overlap/overlap
Digit Treatment: insertion Digits: 1030
Digital Loss Group: 13
Incoming Calling Number - Delete: Insert: Format: unk-unk

Vector PARAMETERS
Number: 30 Name: com
Multimedia? n Attendant Vectoring? n Meet-me Conf? n Lock? n
Basic? n EAS? n G3V4 Enhanced? n ANI/II-Digits? n ASAI Routing? n
Prompting? y LAI? n G3V4 Adv Route? n CINFO? n BSR? n Holidays? y
Variables? n 3.0 Enhanced? n
01
02
03 collect 4 digits after announcement 4000
04 route-to digits with coverage y
05

the number 1030 is VDN for router to the Vector,the problem is :I can not hear announcement 4000. And I'm sure the announcement is OK .
If change 1030 to a normal extension , it's OK.

rsadarangani 05-18-2010 10:54 PM

Hi

Can you please describe the issue with more clearly as it is not giving a clear picture of issue, why there is insertion of digits 1030 .. what is VDN number and so on.. will appreciate if you give the clear picture and with screen shots of trunk , VDN and Vector.

Regards
Ravi

chen25 05-24-2010 02:47 AM

Because of I don't know the incoming number, I can not configure it in avaya system.

So I want to insert VDN 1030 direct that it can route to vector 30.
Number: 30 Name: com
Multimedia? n Attendant Vectoring? n Meet-me Conf? n Lock? n
Basic? n EAS? n G3V4 Enhanced? n ANI/II-Digits? n ASAI Routing? n
Prompting? y LAI? n G3V4 Adv Route? n CINFO? n BSR? n Holidays? y
Variables? n 3.0 Enhanced? n
01
02
03 collect 4 digits after announcement 4000
04 route-to digits with coverage y
05


Now the problem is :I can not hear announcement 4000. And I'm sure the announcement is OK .
If change VDN 1030 to a normal extension , it's OK.


I think maybe the system can not collect digital.




ssehgal 06-22-2010 10:24 PM

Insert Wait or ring back step
 
Insert Wait or ring back step in vector & check if it helps you.

Also make sure disconnect supervission for in & out are set to yer in trunk group.


rgrds


All times are GMT -7. The time now is 10:56 PM.