Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Telephones, Adjuncts, and Adapters (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Soundstation Premier 550D with the ASA (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=415)

gilmunk 10-15-2010 09:26 AM

Soundstation Premier 550D with the ASA
 
How do I set up a Soundstation Premier 550D with the ASA

kshrivastava 10-19-2010 06:21 AM

Soundstation 550D Configuration
 
The Polycom Soundstation Digital Phone should be connected to Avaya Digital Line card as a Digital Station, You may run the command "add station next" or add station "specific station number" and then give station type as "6408/6416". Put all other parameters as you put them in general while adding stations.

Let me know if it works.

kajgikar 10-22-2010 07:07 AM

After reviewing your complete post, I would suggest that you either create an online Service Request at http://support.avaya.com/ >> "Create Service Request", or call into the support center to ask this technical question.


All times are GMT -7. The time now is 04:04 PM.