Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   IP Office Contact Center (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Ipocc 9.1 (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=6379)

gassansoltek 04-29-2015 03:53 PM

Ipocc 9.1
 
I am facing the following problems in implementing IPOCC 9.1 with IPO 500v2 R9.1:

- When agent trying to log into user interface client, he got this error message "TSRequestJob:onFailure() got error:OutOfService"
Then error message "You can not be logged on the phone (Agent Id)! (External Telephony)"
Note: PBX password in the IPOCC UI same System password in the security settings

- I've created topic 705 which routes call to the agent for testing
once i dial 705 from any Extn(ex:4603), i hear dial tones but the call does not reach to the agent.
Call Details report displays the call as follows:
Task Type | Caller/sender | Selected address | Original topic | Connection status | Number of customer records
Telephone | Extn4603 |705 | Test | AbandonedQueued | 1

The following licenses (ADI & PLDS) are applied & Valid on IPO and IPOCC, I need to know if there provisioned licenses don't exist:

- IP Office R9.1 ADI licenses:
Essential
Preffered
Avaya IP endpoints

- IPOCC 9.1 PLDS licenses:
Product Name: CIE
Product Version: 3
Type of License: standard

(FEAT_CIE_CC_BASE30)
(VALUE_CIE_IVR_PORT)
(VALUE_CIE_CC_SUPERVISOR)
(VALUE_CIE_CC_USER_VOICE)
(VALUE_CIE_IVR_CON)
(VALUE_CIE_CC_SERVUSER)
(VALUE_CIE_CC_CLIP)
(VALUE_CIE_PX_IPO)
(VALUE_CIE_CC_MONTELUSER)
(VALUE_CIE_CC_TEAMLEADER)
(FEAT_CIE_CC_UMR)

sbhano 05-01-2015 02:09 AM

Get a CTI License for you IPO.

gassansoltek 05-12-2015 01:40 PM

should it be PLDS or ADI?

bucky101 05-17-2015 06:48 PM

CTI License
 
Had the same problem Friday, we used PLDS but it does not make a difference

kumar1009 05-18-2015 09:35 AM

SAME issu
 
I have the same issue

Error report says FEAT_CIE_CC_BASE30 is missing
Is this the reason ???
Avaya IPO 500 v2 demo kit with all licenses Rel 9.1
Avaya IPOCC Rel 9.1

kumar1009 05-20-2015 02:10 AM

Yes that was one issue, also i had issues with the IPO and IPOCC connection, authentication was getting failed, changed passwords at both end and restarted IPOCC and IPO,

All good for the time being....

oiduran 05-25-2015 02:18 PM

You must attach the traces for the TTrace of IP Office. Let me know

oiduran 05-25-2015 03:07 PM

To obtain a fast overview of the process statuses, you can use the
TTraceDisplay application. This application gives you fast and clear
information on processes working locally and even those working on other PCs.
A green or red LED indicates the state of a process.

To start the TTraceDisplay application, proceed as follows.
1. Go to the TTrace folder.
2. Double-click tt_display.exe. The TTraceDisplay application
starts. You must enter a host name and a port.
3. The display shows the process statuses

Let me know what happened! best regards

eazeve 05-28-2015 09:25 AM

Quote:

Originally Posted by oiduran (Post 17503)
To obtain a fast overview of the process statuses, you can use the
TTraceDisplay application. This application gives you fast and clear
information on processes working locally and even those working on other PCs.
A green or red LED indicates the state of a process.

To start the TTraceDisplay application, proceed as follows.
1. Go to the TTrace folder.
2. Double-click tt_display.exe. The TTraceDisplay application
starts. You must enter a host name and a port.
3. The display shows the process statuses

Let me know what happened! best regards

Same issue here and sees that everything is green. Any ideas?

oiduran 05-28-2015 09:44 AM

I'm appologize, you must take traces with TTConsole. Please, let me know


All times are GMT -7. The time now is 04:53 AM.