Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   IP Office Contact Center (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Superviosr UI showing errors!! (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=10943)

kumar1009 02-05-2016 02:35 PM

Superviosr UI showing errors!!
 
We are facing a strange issue in the customer site, when we try to login as supervisor in any of the customer PCs, we are getting a page not found error, but at same time when i log in as supervisor in my PC connected to the customer LAN i am not getting any errors.
What could be the reason?
Also i want to know the number licenses consumed by Agent and Supervisor, is it from the WebLM.

kumar1009 02-07-2016 02:06 PM

Fixed!!
 
The issues was with DNS entry in host file and trusted site in internet explorer.
Fixed it as per the installation guide and worked like a charm.

nguye218 02-18-2016 09:07 PM

Maybe when you install UI, you fill IPOCC IP address instead of IPOCC hostname. You can define host file of PC's Supervisor.
x.x.x.x IPOCC hostname server


All times are GMT -7. The time now is 01:17 AM.