Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Small and Medium Business Communications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Error 461 REST API (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=13631)

carba11 05-18-2018 05:10 AM

Error 461 REST API
 
Hello, I try to use Management API to get users in Avaya IP Office 10.1.1.0 compilación 3. When I send the request the response is:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?><response status="0"><data><ws_object error_node="true"><SMAError><error><error_code>461 :SessionTimeout</error_code><error_desc>[[ portal hostname ]]</error_desc><errorLocation>[[ portal hostname ]]</errorLocation></error></SMAError></ws_object></data></response>


The query request is:

url: https://[[ portal hostname ]]:7070/WebManagement/ws/sdk/admin/v1/users
Content-Type: application/json
Authorization: Basic Y2FyYmFsbGU6UmFwdG9yMzUw
X-User-Client: Avaya-WebAdmin
X-User-Agent: Avaya-SDKUser

fwilkepcs 03-18-2019 01:16 PM

Hi!


Did you find a solution to that? I can call the API three times without issue. The fourth time I get that error.


Funny thing is that I can't find the error (461) as an official error code anywhere.

fwilkepcs 05-02-2019 08:50 AM

I am a little further. It seems that the authentication URI can be called only five times before you run into the timeout. Probably the session remain open and more than five parallel sessions are not allowed.

I called the auth URI only once now and triggered the following calls (i.e. to get the users out of the IPO) multiple times. It worked fine calling the data about 10 timees.

I have to adjust my script to handle that.

nsivar 07-16-2019 02:27 AM

Quote:

Originally Posted by fwilkepcs (Post 35173)
Hi!


Did you find a solution to that? I can call the API three times without issue. The fourth time I get that error.


Funny thing is that I can't find the error (461) as an official error code anywhere.

Did you find any solution for this error??

nsivar 07-16-2019 02:28 AM

Quote:

Originally Posted by carba11 (Post 34449)
Hello, I try to use Management API to get users in Avaya IP Office 10.1.1.0 compilación 3. When I send the request the response is:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?><response status="0"><data><ws_object error_node="true"><SMAError><error><error_code>461 :SessionTimeout</error_code><error_desc>[[ portal hostname ]]</error_desc><errorLocation>[[ portal hostname ]]</errorLocation></error></SMAError></ws_object></data></response>


The query request is:

url: https://[[ portal hostname ]]:7070/WebManagement/ws/sdk/admin/v1/users
Content-Type: application/json
Authorization: Basic Y2FyYmFsbGU6UmFwdG9yMzUw
X-User-Client: Avaya-WebAdmin
X-User-Agent: Avaya-SDKUser

How to overcome this issue ??

tiffo2 03-25-2020 11:47 PM

I have the same problem, could you find a solution?


All times are GMT -7. The time now is 09:54 PM.