Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Contact Center Applications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=3)
-   -   CLID routing in AACC (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=3457)

smith193 06-12-2013 07:21 AM

CLID routing in AACC
 
I have AACC 6.2 on a CS1k. I've built out a CLID table to route callshttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png to a specific App. Sort of like a "Platinum Customerhttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png" list. I built the original list (clid_esn) with a few cell numbers to test, all worked fine. After that I added about a 100 more numbers to this list to place it into production. To continue testing I re-added my cell number to this CLID variable but test calls from my cell are not routing to the desired App. So now I donít know if all of the numbers on this list are routing to the correct App. I can build a new test CLID list and add my cell to it and it routes correctly.
This global CLID variable is in the beginning of my Master App and looks like this;


WHERE CDN EQUALS

VALUEhttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png 9030: EXECUTE SCRIPT ESN_AUTO_ATTN_App
VALUE 9031: EXECUTE SCRIPT ESN_AGNT_App
VALUE 9032: EXECUTE SCRIPT ESN_AGNT_SVC_App


DEFAULT: EXECUTE CLID_LOOK_UP

END WHERE

SECTION CLID_LOOK_UP

IF CLID = clid_esn
THEN
EXECUTE SCRIPT ESN_AUTO_ATTN_App
ELSE
EXECUTE CDN_ROUTING
END IF


The ESN_AUTO_ATTN_App is used for an Auto Attn that may route calls back to the Master Script to be sent to one of the other ESN Apps, this is why I have this small group of CDN's up front of the CLID check.

My question is, why wont any new additions to this Global CLID table work?

phemming 06-17-2013 03:46 AM

Have you enabled cbc for the application and looked at the output? it may give you an idea of what is happening.
Personally I prefer to use DIW when a large number of entries (over 50) is required to populate a set.

dgilli 06-20-2013 09:18 PM

Design
 
By design a variable set is limited to 100 entries. You will need to create a second variable and check both or use HDX/DIW to query a table for more than 100 entries.

bucky101 04-05-2018 05:23 PM

Cdc ?
 
This sounds interesting. Where is CDC and what does it stand for? Sounds like I could use it to trace applications?

How do you use DIW to import configuration data?

hill23 04-06-2018 06:46 AM

Resurrected an old thread here!

CBC = Call by Call stats, and they are configured & run from CCMA. They enable you to follow a contacts progress from arrival in the contact centre to when it terminates on an agent and is released (or is abandoned/routed etc.). In order to get a full picture of what happens to a contact you need to turn on CBC stats for all the applications you wish to examine.
In order to check/turn on CBC stats you need to log in to CCMA and go to Configuration > [CCMS server] > Historical Statistics, you will then see the CBC table on the right and you can set which applications you wish to collect data for & whether you want local, network or both. You also need to check the database size after setting.
Once set, you run CBC stats from Historical Reporting > [CCMS server] > Call-by-Call > Call By Call Statistics. You can only run a report on up to an hours worth of Call By Call stats though when you select the date range.

Not sure what you are asking about the Database Integration Wizard, as it's purpose is to exchange call data between CCMS scripts & an ODBC compliant database and to attach script data to a contact. If you have a look at the AACC Server Admin & AACC Fundamentals & Planning guides they will hopefully give you an explanation of what the DIW is used for.


All times are GMT -7. The time now is 12:27 PM.