Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Contact Center Applications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=3)
-   -   CMS rt_socket (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=5251)

wawior 10-09-2014 11:05 PM

CMS rt_socket
 
Hello,

Where I can find in CMS if it has rt_socket enabled?

Thanks

Regards
Michal

shaikht 10-12-2014 11:07 PM

Hi

There are couple of ways to check it:

1.Login into CMS menu, and see if there is any entry for rt_socket.
2.If any third part is installed, it is configured under /export/home/pserv/ .There must be folder for rt_socket with logs and configurations files.

I hope it helps.

Thanks
Tosif

wawior 10-14-2014 08:54 AM

Thanks!! :)

alexhp 11-22-2016 10:21 AM

Quote:

Originally Posted by shaikht (Post 12540)
Hi

There are couple of ways to check it:

1.Login into CMS menu, and see if there is any entry for rt_socket.
2.If any third part is installed, it is configured under /export/home/pserv/ .There must be folder for rt_socket with logs and configurations files.

I hope it helps.

Thanks
Tosif

What if /export/home/pserv is not available? When is the directory created?

shaikht 11-22-2016 10:27 PM

Hi,

If it is by Avaya APS it will be available in same directory. Or else check in menu if you can get path for rt_socket.


All times are GMT -7. The time now is 02:57 AM.