Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Small and Medium Business Communications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   upgrade fight... from 9.1.1 to 9.1.4 (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=10678)

mcebasek 11-10-2015 11:05 AM

upgrade fight... from 9.1.1 to 9.1.4
 
Hi All.

I have an IP Office 500 v2 going from 9.1.1.xxx to 9.1.4.xxx

I connected my laptop to the system, did the File -> Advanced -> Upgrade and when I went to upgrade, it failed. At this point, I did a default of the passwords from File -> Erase Security Settings (Default). The program was exited, and when I re-connected to the IP Office, it made me choose new password... which was fine.

The upgrade was attempted again, and using the new password, the upgrade went fine. (I stopped before actually doing the upgrade ... that is cancelled out)... and tried again. Using the same password, this time it failed.

I suspected it might be a computer as the ones we are given have security software coming out the ears. Using my personal computer running windows 7 I had to reset the passwords again, and then re-enter new ones before it would work.

Has anyone else encountered this issue?

What was the fix, if any?

Regards

havel3 11-11-2015 02:17 PM

The Administration password differs from the upgrade password.
It is not possible to give a answer to the question as it is not clear what you've done but you must have done something odd as the process is straight forward and it has never failed me on any version, including upgrades to 9.1.4.


All times are GMT -7. The time now is 05:28 PM.