Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Contact Center Applications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Elite Multichannel Hot desk (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=12235)

dllewe 12-07-2016 07:53 AM

Elite Multichannel Hot desk
 
Hi, I've read that it is possible to use EMC in a hot desk environment. Can anyone confirm that this is possible, and if so, point me in the right direction regarding documentation?

TIA, Derrick

frade2 03-30-2017 07:01 AM

Is possible
 
Yes, you can do it by a custom application that modifies the .ini configuration file.

We developed a custom .exe that agent uses to config theis Avaya Agent (softphone) and the .ini file of EMC Desktop. The agent just need to put their station and login, and thats all.

i guess is a good approach of your requirement.

Also EMC that have the Configuration Server, but I definitly dont reccomend this.

cartw7 05-17-2017 10:09 PM

Thanks for sharing your insights, frade2. Could you explain further as to why you don't recommend this?


All times are GMT -7. The time now is 09:42 PM.