Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Contact Center Applications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=3)
-   -   BCMR-D without external Data Module (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=545)

ishusanchez 01-26-2011 07:47 AM

BCMR-D without external Data Module
 
Hello,

Has anyone experience with running BCMR-D without a data module (like 7400 or 8400)? Means the connection goes via TCP/IP and i use the intern Data Module Extension at the ACM. Is it possible or is a external data module mandatory?

Thank you.

Ishu

tokarev 01-30-2011 09:46 AM

Ishu,

Data module is not required, BCMR-D works fine over TCP/IP.

ishusanchez 01-31-2011 06:17 AM

Hi Alex,

Thank you for your answer. So i will try it that way. :-)

Cheers Ishu

tokarev 01-31-2011 01:40 PM

Ishu,

You're welcome. :)


All times are GMT -7. The time now is 06:13 PM.