Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Contact Center Applications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Install CMS silently with Server details. (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=3645)

smith998 08-29-2013 05:44 PM

Install CMS silently with Server details.
 
I am trying to install CMS R16_KA24 through SCCM and so far am having a few problems.
I believe that I can install the software with this "setup_KA24.exe /hide_progress --silent" but can not seem to work out how to set the server details so that they do not have to be added for each person. I have tried to import the registry key at [HKEY_CURRENT_USER\Software\Avaya\Supervisor\16.0\S ervers\*ServerIPhere*] and although it appears to add it correctly, it still pops up when a user logs in for first time.

Has anyone done this already and can point me in the right direction?

schesh 09-16-2013 09:02 AM

This is the registry file I use to install the servers on my installation - note that the first line (with the - sign in front of the name) will remove any previous entries

Code:

Windows Registry Editor Version 5.00

[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Avaya\Supervisor\16.0\Servers]

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Avaya\Supervisor\16.0\Servers]
"Server0"=""
"NextID"="3"
"VER_MSGSET_MAJOR"=""

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Avaya\Supervisor\16.0\Servers\10.1.1.2]
"PortSetup"="COM1:9600,n,8,1"
"HandShake"="2"
"ConnectType"="0"
"ServerName"="10.1.1.2"
"ServerPort"="23"
"VER_MSGSET_MAJOR"="14"
"VER_MSGSET_MINOR"="0"

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Avaya\Supervisor\16.0\Servers\10.1.1.4]
"PortSetup"="COM1:9600,n,8,1"
"HandShake"="2"
"ConnectType"="0"
"ServerName"="10.1.1.4"
"ServerPort"="23"
"VER_MSGSET_MAJOR"="16"
"VER_MSGSET_MINOR"="2"


[HKEY_CURRENT_USER\Software\Avaya\Supervisor\16.0\Servers\History]
"Count"="2"
"1"="10.1.1.2"
"Last"="10.1.1.4"
"2"="10.1.1.4"

The lines that will change depedning on installation (apart from changing servers and version numbers) are: "Count"="2" in the \Servers\History section, and the "NextID"="3" in the main Servers section

smith998 10-03-2013 01:30 AM

Sorry took so long for me to get back to you, we have had our SCCM server down lately so haven't had a chance to try it.
Should be up and running by next week so will let you know how I go.

smith998 12-05-2013 08:08 PM

I have only just got in a position to test this.
It does import the server but it brings the Server box up every time CMS is launched, it has the right details in it so you can just say ok but it shouldn't be coming up at all..

Do you know why that happens?

smith998 12-12-2013 03:03 PM

I have to roll out R17 next week now and I have just tested it and it does the same thing where the server field opens up every time CMS is run.

Just in case I am being retarded below if the REG file that I am using.

Code:

Windows Registry Editor Version 5.00

[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Avaya\Supervisor\17.0\Servers]

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Avaya\Supervisor\17.0\Servers]
"Server0"=""
"NextID"="3"
"VER_MSGSET_MAJOR"=""

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Avaya\Supervisor\17.0\Servers\10.180.95.18]
"PortSetup"="COM1:9600,n,8,1"
"HandShake"="2"
"ConnectType"="0"
"ServerName"="10.180.95.18"
"ServerPort"="23"
"VER_MSGSET_MAJOR"="17"
"VER_MSGSET_MINOR"="0"

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Avaya\Supervisor\17.0\Servers\History]
"Count"="1"
"1"="10.180.95.18"
"Last"="10.180.95.18"


smith998 12-15-2013 06:42 PM

Anyone help with this?


All times are GMT -7. The time now is 09:09 PM.