Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   IP Telephony and Convergence (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Connect to CLAN and telnet to another IP from CLAN? (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=13253)

mbong 01-21-2018 07:58 AM

Connect to CLAN and telnet to another IP from CLAN?
 
Does anyone know if it is possible to run the telnet command from a CLAN?

I'm trying to use the telnet command to see if a port on another IP address (different device, not the CLAN) is open when accessed from the CLAN.

I'm working with someone from our Network team to open up ports for One-X Agent to be able to connect successfully and work properly when registering to a CLAN. I was hoping to be able to see if port 13926 on the PC that's running One-X Agent is open to the CLAN.


The only access I've been able to get to is SAT access when connecting to the CLAN. I tried 'go shell', but that doesn't work.


Thanks for any insight.

kumar1499 01-22-2018 01:48 AM

you can try login to CLAN board by running "enable session" command from SAT and running SSH/Telnet. Not sure if this will work since the prod doc says its for medpro boards

if it allows to login, then again not sure if it will allow telnet

mbong 01-23-2018 05:40 AM

Thanks for the suggestion Kumar. I was able to get ssh into the CLAN after "enable session". There are only a few commands available to me there though. From netHelp, I found rlogin command, but could not get it to work.

kumar1499 01-23-2018 07:38 AM

ok, they are mostly vxworks commands i guess.


All times are GMT -7. The time now is 12:56 AM.