Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Avaya Networking Products (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=25)
-   -   5510 Upgrade path (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=5084)

macke23 09-06-2014 04:58 PM

5510 Upgrade path
 
Hello everyone, we recently had a water problem and it killed our old 5510-48T switch. I had purchased two at the time, but I let my support contract expire a couple of years ago.

Hooking up the new switch I noticed to my horror it is running:
FW:1.0.0.16
SW:v3.0.1.00

As this is hugely out of date I am trying to find the proper upgrade path.

I had copies of old firmware files from my dead switch however, most are quite new and I have a bunch of other firmware files I found on my server, but in no particular order.

5530_42011_diag.bin
5530_42104.img

55x0_50004_diag.bin
5530_500003_diag.bin
5530_506026.img
5530_509303s.img
55x0_510014.img

5xxx_600004.img
55x0_600004.img
5xxx_60006_diags.bin
55x0_60006_diags.bin
5xxx_60010_diags
5xxx_60014_diags.bin
5xxx_60015_diags.bin
5xxx_603008.img
5xxx_620008.img
5xxx_623010.img
5xxx_623011s.img
5xxx_624010.img
5xxx_624011s.img
5xxx_625026.img
5xxx_630012.img

Am I correct in thinking I have a couple of older routers bin files here as well as the 5xxx file sizes are different then the 55x0 of the same firmware?

Please help. Thank you.

krausm 09-15-2014 01:34 PM

Hi,
if you had a SW maintenance contract I would tell you to read the Releasenotes at the Avaya-Pages.

murra46 09-19-2014 05:14 PM

1) Those are in perfect order.

2) You are correct that you have a couple of older firmware revisions.

Now to answer the question that is posted in your topic. To upgrade from 3 to current, you need to install every major revision. So, 3.0 -> 4.0 -> 5.0 -> 6.0 -> current.


All times are GMT -7. The time now is 10:19 AM.