Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Avaya Aura & Unified Communications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   CallPilot: "The operation failed. An object cannot be found." (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=4909)

morri206 07-28-2014 07:29 AM

CallPilot: "The operation failed. An object cannot be found."
 
We recently upgraded three users to new laptops with Office 2013. They had all previously been using Callpilot without issues on Office 2010. Two of the users are not having any issues with the new set up either. One of them however is having an on-going problem:

When a fax or voicemail comes in, he gets a new message in his Callpilot mailbox, but when he tries to open the fax/voicemail, he gets a pop-up message from Outlook saying "The operation failed. An object cannot be found." and he cannot view/listen to the attachment. He has to completely exit out of Outlook and then re-open it, after which he can view/listen to the attachment.

I can tell that it's an issue with Callpilot and/or Outlook downloading the attachments. They initially come through as extremely small files (less than 1kb) and when he closes/reopens Outlook, they'll be whatever size they are supposed to be. From what I've found online, it may have something to do with his antivirus, but all three users have the same identical set up and the others are working fine. Does anyone have any suggestions?

ankamath 10-07-2014 07:03 AM

Do you have the CP Trace logs from the desktop from which we are trying to open the attachment ?

Also if they have the same Fax sent from desktop messaging inbox to Outlook inbox, are you able to open ?

The Anti-Virus is ofcourse something to check for since it is mostly found a culprit. but since you have other desktop's use the same Anti-virus and works fine means they have some other application's adding into it..

Kindly provide the CP trace logs and also the Event logs from the Desktop.

Regards
Amith K

corte38 03-02-2015 09:23 AM

Was a solution found?

merchc 06-25-2015 08:03 AM

We to our having the same exact issue, Microsoft Outlook 2013, i have already done a full REVOuninstall of Office 2013 and Callpilot and reinstalled everything. All Windows Updates are done. End User using the same exact AntiVirus as everyone else.

merchc 07-13-2015 11:18 AM

Anyone here to help on this issue? It is happening on multiple computers now in our office.

hill23 07-27-2015 05:22 AM

Although I haven't had any experience of this problem, I believe that the problem is resolved in the latest Desktop Message Client, which is currently 05.01.03.05

Regards,
Paul.


All times are GMT -7. The time now is 09:28 AM.