Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Small and Medium Business Communications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   One-x portal running via tray icon gives script error. (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=12378)

somerp 02-13-2017 06:14 AM

One-x portal running via tray icon gives script error.
 
Hi,

We have a customer running on Rel 10 and all is working fine except when opening the one-x portal via double click on the tray icon or right click on the tray icon and then run one-x portal we have a script error.

url: https://one-x.customer.com:9443/inya...95A.cache.html
(line:2840 - char:77)

one-x portal is running on IE11, Chrome and Firefox without problems. We have tested with all browsers as default but always the script error. We have disabled firewall, virus scanners but no luck. Running AvayaCallAssistant.exe and CAWebBrowserHost.exe as administrator but no go!

Any suggestion is welcome.

thanks,

Paul:confused:

btrower 04-18-2017 06:12 AM

R&D have looked at this one,the issue was already raised as CFD
We think the issue mentioned in this post is same as the bug IPOFFICE-115536 and is fixed in following service packs.
10.0:
1Q2017
4Q2016
3Q2016

9.1:
1Q2017
4Q2016
3Q2016


Hope that helps

somerp 04-18-2017 06:20 AM

Hi Brad,

Had a special One-x portal patch generated for this problem. IPOFFICE-120948

thx

bbhavsar 04-18-2017 06:25 AM

IPOFFICE-120948 and IPOFFICE-115536 are same issues.

cartw7 05-25-2017 06:36 AM

Hi there, btrower. Thank you for the info. It helped out a lot, we appreciate it.


All times are GMT -7. The time now is 01:01 PM.