Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Telephones, Adjuncts, and Adapters (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Dialing 91 gets error tone on 9630SIP (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=1688)

bbcom 05-04-2012 12:43 PM

Dialing 91 gets error tone on 9630SIP
 
When dialing "91xxx" to dial long distance in the states on a 9630 SIP I get an error tone. Looking at the trace it looks like the phone is inserting a # after 91. Dialing long distance from a 3rd party softphone from the same extension works fine. Thoughts?

bbcom 05-09-2012 04:09 PM

Anybody?
 
I haven't got a response to this post so I figured I'd add a couple details:

* h.323 phones work fine.

* It appears that after dialing 91 or 90 the invite is sent to SES, when dialing anything else it waits for the full number before sending the invite.

* I've updated the firware to the latest 2.6 sp 7

bbcom 05-18-2012 09:52 AM

Able to workaround looking for fix
 
I was able to workaround by changing
SET ENABLE_AVAYA_ENVIRONMENT to "0" in the 46xxsettings.txt file. This mean I can dial long distance now but I don't have Feature buttons. Sounds like an SES problem.


All times are GMT -7. The time now is 02:00 AM.