Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   IP Office Contact Center (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Multiple active taskflow (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=10321)

vliegj 08-18-2015 06:03 AM

Multiple active taskflow
 
IPOCC 9.07

Is it possible to have more than one active taskflow?
I want to test a call flow before putting it in production.
If it is possible how can I acheive this.?

flaatten1 08-18-2015 08:34 AM

You can only have one TaskFlow set active at any given time, but the set can have multiple task flows in it. Just add another Short Code / Topic, test skillset and test telephony task flow to the active task flow set and save and activate. Your new task flow will be included with the production task flows.

vliegj 08-18-2015 11:02 AM

Thanks, I will do it that way


All times are GMT -7. The time now is 03:44 PM.