Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Avaya Aura & Unified Communications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   "One-X Attendant" not showing calls in queue (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=3626)

rime 08-21-2013 02:29 AM

"One-X Attendant" not showing calls in queue
 
Despite administered atd-qcalls and atd-qtime buttons, calls waiting in queue don't show up at the bottom of "One-X Attendant" 4.03. What could be the reason ? Thanks

rime 08-29-2013 02:47 AM

language setting in attendant object
 
The reason for "One-X Attendant" not showing calls in queue was that the language was set to "user-defined" in the attendant object, because the site is German-speaking. As "One-X Attendant" monitors the "atd-qcalls" and "atd-qtime" buttons internally, it does not interpret the ACM display message coming up in German. Changing the language to english in "change attendant <nr>" solved the issue.

Another thing is that in the vector, it is necessary to use "queue-to attd-group". With "queue-to attendant <extension>", the qantity of calls in queue is not shown in One-X Attendant.

pontoc 08-29-2017 09:04 AM

Can you clarify what vector you are referencing in the following statement?

Thanks

Another thing is that in the vector, it is necessary to use "queue-to attd-group". With "queue-to attendant <extension>", the qantity of calls in queue is not shown in One-X Attendant.


All times are GMT -7. The time now is 12:05 PM.