Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   IP Telephony and Convergence (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Remove calling number from displays (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=4748)

lgabao 06-16-2014 04:07 PM

Remove calling number from displays
 
Hi all,

In ACD calls we have some possibility to remove the calling number information from display phones?

What they want is show the VDN name only without the calling number information. I have doubts about if this is possible and any help are welcome.

CM 6.2.0 and phones are 9608 h.323

Thanks
Luis Gabao

sunilkumarv 06-17-2014 01:36 AM

can you try Special application : (SA8851) - Remove Caller Id from Set Display?

this will give you a option to enable/disable the caller id in COR - page 3

Regards
Sunil

lgabao 06-17-2014 05:53 AM

Remove calling number from displays
 
Hi Sunil,

Thanks a lot for your help!

Yes, it works, but now we have the Trunk Group name instead of calling number and I have "Send Name = n" at Trunk Group. Can we also remove the Trunk Group name from displays and replace it to a empty field?

Luis Gabao

sunilkumarv 06-17-2014 09:24 AM

This special application will remove the CLI , and since there is nothing to display on the endpoint, it will display the trunk name and TAC code

The display was always been like this, I need to check if there is a possibility to remove this.

Regards
Sunil

lgabao 06-17-2014 10:09 AM

Remove calling number from displays
 
Thanks Sunil. I'll greatly appreciate your help.

tk3 10-25-2019 01:12 AM

Hi Sunil,

I just read this chat, even we have similar issue ...is there a way to remove trunk group name form displaying on avaya phone...we want to show only VDN name.

Regards,Manohar T K


All times are GMT -7. The time now is 09:13 AM.