Avaya Support Forums

Avaya Support Forums (http://support.avaya.com/forums/index.php)
-   Contact Center Applications (http://support.avaya.com/forums/forumdisplay.php?f=3)
-   -   APC CTI Agent Login (http://support.avaya.com/forums/showthread.php?t=3420)

ocecetka 05-29-2013 01:02 AM

APC CTI Agent Login
 
We are facing an issue with an agent login. Agent could not log into the APC while he/she is logged on the phone with his agent Id. This was working before, but suddenly not.

problem is :
[2013/05/22 16:45:35.904] CLIENT --> AGTConnHeadset COrigID MoAgt 9 0
[2013/05/22 16:45:35.904] SERVER <-- AGTConnHeadset PAgent server 29243 9 2 0S28833
[2013/05/22 16:46:40.977] SERVER <-- AGTSystemError NAgent server 29243 0 2 1E70002,AGTConnHeadset_RESP(MAKECONN)

Does anyone had same issue ?
APC is CTI with Avaya CM. There is no blending setup.Agents are using managed jobs now.

dmecin 05-29-2013 03:09 AM

This is a basic time out connection error and can be caused by several things. Although most common reasons are:

1) extention is busy and can't receive any incoming calls - either you can try to restart it either check if after agents logs in to the telephone he is not automatically set to 2nd line

2) you have some network problems

ocecetka 06-04-2013 01:21 AM

Solved. Agent was in wrong AUX code and could not log into APC. When he changed the AUX to outbound calls (in our case nr.6) he was able to log in.

swif_ct.cfg
REASONCODE:6

but still .. this is strange because APC is not configured for agent blending.


All times are GMT -7. The time now is 03:36 PM.