Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: safona
Forum: Contact Center Applications 06-24-2014, 09:38 AM
Replies: 8
Views: 9,414
Posted By safona
there was a problem, that i didn't install root...

there was a problem, that i didn't install root CA on ipad. now it's work.

and solution already in GA
Forum: Contact Center Applications 06-23-2014, 03:35 AM
Replies: 8
Views: 9,414
Posted By safona
i'm talking about iPAD application, which is now...

i'm talking about iPAD application, which is now available with CMS R17.3
Forum: Contact Center Applications 06-20-2014, 01:01 AM
Replies: 8
Views: 9,414
Posted By safona
CMS Mobile supervisor

does anybody tru this in 17R3? i install 17R3 install certificates. web supervisor work fine and iPad (mobile) doesn't work.
it sayd can't connect. without any logs it's difficult to understand...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:14 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.