Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: bbooth
Forum: Avaya Networking Products 02-24-2017, 01:11 PM
Replies: 0
Views: 3,433
Posted By bbooth
Wms 2300 - wss 2380: 7.1.6.3

I have some older 2330 AP's with the following boot s/w, how to I get it to upgrade to REL_7.1.6.3.0? I have tried a Force Image Download with no luck. I assume you can't jump from 4.0.7.5 to...
Forum: Mobile Communications 02-24-2017, 12:49 PM
Replies: 0
Views: 7,714
Posted By bbooth
Wms 2300 - wss 2380: 7.1.6.3

I have some older 2330 AP's with the following boot s/w, how to I get it to upgrade to REL_7.1.6.3.0? I have tried a Force Image Download with no luck. I assume you can't jump from 4.0.7.5 to...
Forum: Avaya Networking Products 10-30-2015, 01:04 PM
Replies: 3
Views: 19,762
Posted By bbooth
Fixed

After a FW/SW upgrade to 6.0.0.21 / 6.3.5.024 the problem is fixed.

02D-5520A#show stack auto-unit-replacement
Auto Unit Replacement Auto-Restore: Enabled
Auto Unit Replacement Auto-Save: ...
Forum: Avaya Networking Products 08-28-2014, 06:32 AM
Replies: 1
Views: 7,082
Posted By bbooth
ERS 5520 upgrade - diag or agent first

I am planning to start upgrading some ERS5520 stacks currently running 6.0.0.6/6.0.4.020 to 6.0.0.18/6.3.3.040 soon. I know I have to bring them up to 6.2 first then 6.3. However, I am a bit...
Forum: Avaya Networking Products 08-28-2014, 06:20 AM
Replies: 3
Views: 19,762
Posted By bbooth
Thanks! However show autosave is Enabled. I...

Thanks! However show autosave is Enabled. I will upgrade the s/w and f/w as they are quite old now.
Forum: Avaya Networking Products 09-27-2013, 07:35 AM
Replies: 3
Views: 19,762
Posted By bbooth
Stack auto-unit-replacement showing NO

I have a stack of 3 switches (SW:6.0.4.020 / FW 6.0.0.6) and discovered that when I performed the command - "show stack auto-unit-replacement", I see that "ready for replacement" is showing NO on all...
Forum: Avaya Networking Products 09-27-2013, 07:18 AM
Replies: 1
Views: 14,585
Posted By bbooth
Anyone ????

Anyone ????
Forum: Avaya Networking Products 09-10-2013, 01:51 PM
Replies: 1
Views: 14,585
Posted By bbooth
Question 5520 auto-unit-replacement

I have a stack of 3 switches (SW:6.0.4.020 / FW 6.0.0.6) and discovered that when I performed the command - "show stack auto-unit-replacement", I see that "ready for replacement" is showing NO on all...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:01 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.