Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Search Forums

Showing results 1 to 2 of 2
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: josegil01
Forum: Messaging 05-29-2010, 03:18 PM
Replies: 2
Views: 20,231
Posted By josegil01
Thanks I have already configured all IA770 and...

Thanks I have already configured all IA770 and it is working fine but as I tried to explain before is that this option it is not showing into the web messaging administration page, if you email me...
Forum: Messaging 05-27-2010, 08:43 AM
Replies: 2
Views: 20,231
Posted By josegil01
IA770 Release 3 and 4 Outlook Integratiion

I have tried to do an outlook integration with IA770 installed on a S8300 Media Server, running CM 4 and 3 and I can not do it. In our office we have the IA770 installed with CHIA set version...
Showing results 1 to 2 of 2

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:52 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.