Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: hanlo4
Forum: Small and Medium Business Communications 08-31-2020, 01:34 PM
Replies: 2
Views: 2,024
Posted By hanlo4
Avaya IP Office Unified Communications Module...

Avaya IP Office Unified Communications Module (UCM) .iso

11.1.100.95 MD5=039925bb4c933a695436f9fd80d8870d

Note: Avaya are aware of an issue with a fresh install of 11.1 SP1 on UCM - This issue...
Forum: Small and Medium Business Communications 08-25-2020, 02:02 PM
Replies: 2
Views: 2,024
Posted By hanlo4
UCM 11.1.1 Clean install

At ignition stuck at enter password. When insert password of Administrator I get log in failed. So I am unable to Ignite the new version of UCM software.

Can someone please advise me on a solution.
Forum: Small and Medium Business Communications 08-25-2020, 01:59 PM
Replies: 2
Views: 3,033
Posted By hanlo4
Need to enable SSH just like on server edition.

Need to enable SSH just like on server edition.
Forum: Small and Medium Business Communications 06-08-2020, 05:46 AM
Replies: 2
Views: 2,695
Posted By hanlo4
Thank you for your help!

Thank you for your help!
Forum: Small and Medium Business Communications 06-05-2020, 12:41 PM
Replies: 2
Views: 2,695
Posted By hanlo4
UCM 11.1 issue after install

UCM 11.1 install fresh and when installing osboot fault is status in system status. Everything on the UCM looks normal (if using a montior and watching the install process. At boot I did run the...
Forum: Small and Medium Business Communications 05-21-2020, 10:29 AM
Replies: 1
Views: 2,713
Posted By hanlo4
Manager 11.1.0

I have manager 11.1.0 on my computer there is 2 users that use it on this computer. For some reason when I go to the storage of .cfg files you can only see the ones that user accessed. Also when I go...
Forum: Avaya Aura & Unified Communications 05-05-2020, 01:08 PM
Replies: 2
Views: 1,363
Posted By hanlo4
Thank you for the help! Its working now.

Thank you for the help! Its working now.
Forum: Avaya Aura & Unified Communications 05-05-2020, 08:26 AM
Replies: 2
Views: 1,363
Posted By hanlo4
Application Server IP Office 11.1 server connection failed

We recently followed the upgrade steps for 11.1 version of application server running centos 7. We have it is running on a VM and when upgrading the system we can access the web manager and ssh but...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:33 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.