Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Search Forums

Showing results 1 to 2 of 2
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: darnes
Forum: Mobile Communications 06-25-2015, 01:50 PM
Replies: 1
Views: 13,430
Posted By darnes
Solution!

Found the solution after the 3rd set of eyes checked our CES set up. The problem was in the user config on CES. Under the "Voice Messaging" section we discovered that the Server was set to No Server....
Forum: Mobile Communications 06-25-2015, 07:59 AM
Replies: 1
Views: 13,430
Posted By darnes
Communicator for Android Autoconfig via webpage

We are moving to Avaya Communicator for Android and iPhone. We are on CM 5.2.1 and using the CES set up for Communicator. We have mixed Android and iPhone use. In the initial test of our Android...
Showing results 1 to 2 of 2

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:58 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.