Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: johnbriggs
Forum: IP Office Contact Center 08-05-2015, 05:07 AM
Replies: 2
Views: 16,484
Posted By johnbriggs
Can't find ValidateIPOCC.exe

Is the file still available and will it work on IPOCC 9.1.2?

Cheers,
Jb
Forum: IP Office Contact Center 08-04-2015, 12:06 PM
Replies: 9
Views: 6,658
Posted By johnbriggs
info from TTRace CHAP

When a call comes in, the CHAP service fails. Below is the text from TT from when the call arrives until TTrace stops. The call remains active, but no other calls can be received until the CHAP...
Forum: IP Office Contact Center 07-22-2015, 09:23 AM
Replies: 9
Views: 6,658
Posted By johnbriggs
Exclamation ### connection to CHAP failed ###

Greetings all,

After a recent reboot, when making a single voice call into IPOCC, the CHAP service fails.

The TT Console (VEA) shows the following lines when the issue occurs:

TC_General ...
Forum: IP Office Contact Center 07-14-2015, 06:45 AM
Replies: 8
Views: 3,171
Posted By johnbriggs
That resolved the issue. Thank you very much!

That resolved the issue. Thank you very much!
Forum: IP Office Contact Center 07-13-2015, 08:17 AM
Replies: 8
Views: 3,171
Posted By johnbriggs
Does the issue exist also on the IPOCC Server?:...

Does the issue exist also on the IPOCC Server?: Interesting when logging onto the server as an Agent, I am not able to select an extension, so voice is not working, but E-Mail did work.

Is it an...
Forum: IP Office Contact Center 07-13-2015, 04:58 AM
Replies: 8
Views: 3,171
Posted By johnbriggs
Yes, there is a TaskFlow with E-Mail active. ...

Yes, there is a TaskFlow with E-Mail active.

PrintServerState results
_____________________

VM-Version : 24.51-b03
------------------------------------------------------
Starttime ...
Forum: IP Office Contact Center 07-10-2015, 12:48 PM
Replies: 8
Views: 3,171
Posted By johnbriggs
Exclamation TT_Version * IPOConnectionType=not initialized

Greetings all,

We are setting up a new IPO CC server and have run into an issue.

The voice topics are working, but email has not been added and a sequence of errors is displayed when an "agent"...
Forum: IP Office Contact Center 10-17-2014, 05:22 AM
Replies: 3
Views: 2,006
Posted By johnbriggs
Solution Confirmed Issue Resolved

Activating the Task Flow in the Task Flow editor resolved the issue. :)
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:39 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.