Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Search Forums

Showing results 1 to 2 of 2
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ddritl
Forum: Small and Medium Business Communications 08-25-2015, 11:15 AM
Replies: 1
Views: 6,886
Posted By ddritl
QOS on the MPLS Router

WAN provider turned off QOS on the router and the phones registered and received their config and were able do dial. Why before the moved they worked not sure.
Forum: Small and Medium Business Communications 08-25-2015, 08:13 AM
Replies: 1
Views: 6,886
Posted By ddritl
2011 Signaling error 9608 model phone - After office move

We have a small branch office that before there move to new location phones worked. Onsite is a G430 with 9608 model phones. Along with HP Cores switch with default vlan and voip vlan. Phones join...
Showing results 1 to 2 of 2

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:52 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.