Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Search Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: rolo
Forum: Enterprise PBX Communications Systems 03-29-2011, 01:05 PM
Replies: 3
Views: 32,409
Posted By rolo
Removing Gateway / Translation On Module Error

Hi,
I need help with removing a media gateway. I have CM 5.2.
My situation:
I have a media gateway that was physcially removed from another location and no longer being used. I connect it at...
Forum: Messaging 06-09-2010, 12:36 PM
Replies: 3
Views: 20,437
Posted By rolo
SIP Integration

Team, we are on MM 5.xx and CM 5.2xx and I cannot get fax feature via MM working as was on previous CM4.xx. (I had this working find on the previous system using assigned individual DIDs.)

I...
Forum: Messaging 06-09-2010, 12:18 PM
Replies: 2
Views: 19,702
Posted By rolo
Team, I have solved the problems my users were...

Team, I have solved the problems my users were experiencing and do hope that is the end of it.
The solution was that on the MAS, I went to Telephone User Interface. Then under General Tab, I changed...
Forum: Avaya Aura & Unified Communications 06-03-2010, 11:08 AM
Replies: 1
Views: 17,707
Posted By rolo
CM & IP Softphone

I have CM 5.2.xx and was told that IP Softphone R6.xx will not work, only 5.xx and that R6 will work with Arua. Is that true? Thanks
Forum: Messaging 06-03-2010, 10:07 AM
Replies: 2
Views: 19,702
Posted By rolo
MM5 Problems

Team,
I recently upgraded to MM5.XX and have a few problems. One of the problems this group addressed and it is working for some folks. However the fix / settings I already have in place but still...
Forum: Contact Center Applications 03-19-2010, 11:09 AM
Replies: 5
Views: 67,241
Posted By rolo
CMS - Cannot Connect

Team,

I have one CMS 14 serving multi locations. Recently I have one laptop that cannot connect to CMS. I am getting "A connection to the specified CMS Server could not be established." However,...
Forum: IP Telephony and Convergence 02-25-2010, 09:39 AM
Replies: 5
Views: 112,937
Posted By rolo
IP Phones Cannot Find DHCP Server

Team, I need your help resolving the following issue.

When I plug a 1616 & a 9620 IP phone is stuck in te DHCP loop; it cannot find the DHCP server. (I do not want to give it a static IP.)
...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:49 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.