Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Search Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: rcyril
Forum: Avaya Networking Products 10-15-2015, 11:31 PM
Replies: 2
Views: 8,075
Posted By rcyril
Hi, I solve this issue using "reset factory"...

Hi,

I solve this issue using "reset factory" on the ers 5600.

Cheers
Forum: Avaya Networking Products 09-14-2015, 05:32 AM
Replies: 2
Views: 8,075
Posted By rcyril
Unhappy SLT between VSP7k and ERS5k

Hello,

I've tried to configure an slt link between 1 stack of 5632 and 2 VSP 7k connected with an IST link.

When i shutdown the link between 5632 and VSP7k the ping is OK, but when i "no shut"...
Forum: Avaya Networking Products 08-18-2015, 06:07 AM
Replies: 1
Views: 9,365
Posted By rcyril
KHI Warning

Hello everybody,

I have an issue after upgrading ERS 8600 v7.2.18.0 from v7.2.1 . There is a lot of log into console connection :

10.1.100.5 CPU5 warning 2015-08-17 06:52:53 CPU5 [08/17/15...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:43 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.