Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: wittd
Forum: Small and Medium Business Communications 12-05-2012, 09:47 PM
Replies: 4
Views: 19,424
Posted By wittd
Not to mention that it seems like you have to...

Not to mention that it seems like you have to constantly restart the services on it. These UCs have been very buggy so far. We've had 2 completely crash and refuse to boot on us and called Catalyst...
Forum: Small and Medium Business Communications 12-05-2012, 09:39 PM
Replies: 5
Views: 15,354
Posted By wittd
You just need to put line 7 on another incoming...

You just need to put line 7 on another incoming line group ID and set the line group ID's destination to the user you want it to ring.
Forum: Small and Medium Business Communications 11-20-2012, 06:12 PM
Replies: 4
Views: 19,424
Posted By wittd
If you can't ping it you're not going to be able...

If you can't ping it you're not going to be able to log into the web interface. I'm seeing this happen to a lot of guys now because they're not configuring these things right. If you know what IP...
Forum: Small and Medium Business Communications 11-20-2012, 06:01 PM
Replies: 1
Views: 12,116
Posted By wittd
Not throgh button programming. Show her how...

Not throgh button programming.

Show her how to do it when you do Admin training on Manager.
Forum: Small and Medium Business Communications 10-17-2012, 09:05 PM
Replies: 2
Views: 23,767
Posted By wittd
SMTP Email Gateway on Embedded Voice Mail can be...

SMTP Email Gateway on Embedded Voice Mail can be a pain. You need unauthenticated relay enabled on the SMTP server you're sending the emails to or it will not work.

Download a free program called...
Forum: Small and Medium Business Communications 10-17-2012, 08:57 PM
Replies: 2
Views: 16,267
Posted By wittd
Did you update the IP Address of your Voice Mail...

Did you update the IP Address of your Voice Mail Provider in One-X? It doesn't map it out during installation.
Forum: Small and Medium Business Communications 10-17-2012, 08:52 PM
Replies: 1
Views: 13,660
Posted By wittd
If you haven't already tried this, i would...

If you haven't already tried this, i would uninstall and reinstall VM Pro on the UC card. It's pretty quick to do.
Forum: Small and Medium Business Communications 10-17-2012, 08:50 PM
Replies: 4
Views: 24,043
Posted By wittd
I've seen this happen when someone forgets to...

I've seen this happen when someone forgets to enable H.323 Gatekeeper on the LAN interface.
Forum: Small and Medium Business Communications 10-17-2012, 08:46 PM
Replies: 1
Views: 14,598
Posted By wittd
Did you in stall the TAPI driver on the user CD...

Did you in stall the TAPI driver on the user CD on the user's computers first?
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:05 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.