Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Messaging

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-13-2013, 04:19 AM
fsiddi fsiddi is offline
Hot Shot
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 16
fsiddi has 10 reputation points
Default Modular Messaging Fax Sending Error

Dear Friends,
I m facing error while sending Fax from Modular Messaging 5.2. when i try to send fax to any number fax monitor window pops up and after initializing it says...

"the number cannot be dialed at present. the number is blacklisted"


fax sending failure...
could you please suggest me what should i do..thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 11-14-2013, 11:10 AM
aschuyler aschuyler is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 13
aschuyler has 10 reputation points
Default

You may want to take a look at our Avaya Knowledge Base article SOLN153183!

https://support.avaya.com/kb/ext/SOLN153183
Reply With Quote
  #3  
Old 11-17-2013, 11:19 PM
fsiddi fsiddi is offline
Hot Shot
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 16
fsiddi has 10 reputation points
Default

Thanks..friend
Reply With Quote
  #4  
Old 11-18-2013, 12:52 AM
fsiddi fsiddi is offline
Hot Shot
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 16
fsiddi has 10 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by aschuyler View Post
You may want to take a look at our Avaya Knowledge Base article SOLN153183!

https://support.avaya.com/kb/ext/SOLN153183
Dear Friend,,,,
thanks for your suggestion..well i have remove the previous error....but now when i send fax..it initialize and sending then says ..there is no answer..please also suggest....

should i need to enter outgoing fax number with trunk access code or with dial access code in mas VMSC......
Reply With Quote
  #5  
Old 11-18-2013, 07:46 AM
aschuyler aschuyler is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 13
aschuyler has 10 reputation points
Default

You may want to run a list trace TAC in the PBX to see what CM does with the call and make sure it's getting off-net.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-19-2013, 12:36 AM
fsiddi fsiddi is offline
Hot Shot
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 16
fsiddi has 10 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by aschuyler View Post
You may want to run a list trace TAC in the PBX to see what CM does with the call and make sure it's getting off-net.
Dear Aschuyler,
i check the traces on TAC but dont get any trace on my tac, it means MAS fax is not hitting my trunk........
please suggest it might be due to microsoft share fax printer driver issue?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:29 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.