Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-28-2012, 07:39 AM
terrimac terrimac is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7
terrimac has 10 reputation points
Default One X Attendant keeps crashing

Hi all,

OneX Attd on a Windows 7 32 bit PC - single system install. System keeps crashing, with associated information in Windows log that Telephony service has entered the stop state (7036). It then restarts the service.

It's the latest version of One X (SP 5). This happens with both a USB headset and a standard audio jack headset.

Has anyone come across this/have any suggestions? We've a few successful installs of this software out there on Windows 7 in 32 and 64 bit so I'm inclined to think this is more likely to be a problem with the customer's Windows build but they're looking for a response.

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-28-2012, 09:25 PM
asiddi asiddi is offline
Whiz
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 27
asiddi has 10 reputation points
Default

i had some issues with 1x attendant on windows 7...it keeps hanging and we had to restart the system to make it work, but after sometime it started working fine, seems like it was some windows update that was causing the issue...i would suggest you to update your windows and then monitor
Reply With Quote
  #3  
Old 05-29-2012, 01:03 AM
terrimac terrimac is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7
terrimac has 10 reputation points
Default

Hi Asiddi,

There are so many things that cause One X Attd to stop working on Windows 7 that I'm thinking of writing a book!

I'm wondering if the Windows Telephony Service is actually required for the software as this might actually be the issue - do you have the telephony service running on your Win 7 machine?

Thanks,

Terri
Reply With Quote
  #4  
Old 07-11-2012, 11:27 AM
mohair mohair is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
mohair has 10 reputation points
Default One-X Attendant; Application Hang; Event ID 1002 (crashes)


User starts pc, waits for all items to be connected before launching OneX Attendant. Works for 1 - 2 hours (it failed on me at about 20 mintutes this AM when testing) and OneX hangs. Not sure if it hangs before the call comes in or if it happens just as the call comes in. User is busy working when she hears a call come in. OneX usually comes to the front, but when it does not the user trys to bring it to the front by clicking on the program in the task bar. It does not respond (crashes). User needs to end the task on the program and relaunch, auto in again before she can take the call, if it is still there. This happens throughout the day.

PC: Dell OptiPlex 755 DT (4GB); Windows 7 Professional 32bit, Office 2010
One-X Attendant 3.06.001

I have tried many things to get this to work properly. Gone so far as to reclone the pc and install all other devices before loading OneX and still same issue. Have another pc just like this one with the exception of the monitor being smaller and it is working fine.

I do not know what else to do and any help anyone can supply would be greatly apprecaited.



Reply With Quote
  #5  
Old 07-16-2012, 06:56 PM
bgosserand bgosserand is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 5
bgosserand has 10 reputation points
Default

don't upgrade to version 4
i'm having the same issue, periodically when getting a call, OSPC crashes
Reply With Quote
  #6  
Old 08-19-2022, 01:10 AM
adamak adamak is offline
Member
 
Join Date: Apr 2022
Posts: 3
adamak has 10 reputation points
Default

I have attempted numerous things to get this to appropriately work. Ventured to such an extreme as to reclone the essay writing website and introduce any remaining gadgets prior to stacking OneX yet same issue. Have another pc very much like this one except for the screen being more modest and it is turned out great.

Last edited by adamak; 08-26-2022 at 01:14 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:20 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.