Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Support Site Feedback Community

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-06-2013, 08:02 AM
schreurs schreurs is offline
Aspiring Member
.
 
Join Date: May 2010
Posts: 2
schreurs has 10 reputation points
Default How to log in for the first time WFO

Hi,

I have a complane from a BP. The BP was installing an Avaya Aura Workforce Optimization Release 12.0. He was following the instructions in the guide 'System Installation and upgrade guide release 12.0' for this product.

pag 73
During installation, the Enterprise Suite’s URL address is established, and
a default administrator’s ID and password are created. You use this
information to log on to the suite portal during product activation.

This information is wrong , the only login that works is “wsuperuser” and password '.......'

Question: Can someone change this info in the doc? So, that other people don't have to search for the right info.

Regards,

Eddy Schreurs
Avaya Belgium
Reply With Quote
  #2  
Old 11-06-2013, 10:31 AM
vbulletn vbulletn is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 9
vbulletn has disabled reputation
Default

Hi Eddy,

Thank you very much for this feedback. I will be sure to get this information to the documentation team.

Best Regards,
Natallee
Reply With Quote
  #3  
Old 07-09-2014, 10:18 PM
dbroll dbroll is offline
Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 7
dbroll has 11 reputation points
Default WFO R12 installation doc

Hi Eddie,

If possible please can you provide the installation document (English) for WFO (Framework) R12?

Thanks in advance.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-06-2017, 06:10 AM
johns1224 johns1224 is offline
Brainiac
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 56
johns1224 has 9 reputation points
Default

Try checking this link: https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/100183042
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:48 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.