Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Telephones, Adjuncts, and Adapters

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-13-2013, 08:25 AM
moore230 moore230 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
moore230 has 10 reputation points
Default 1608 damaged flash? Flashing LEDS

Hi All,

We've got a number of 1608 handsets (read approx 30) That our current support company say they can't fix.

The phones themselves work fine, logon make calls etc without issues. However the issue is that random LED's on the phones display flash and light up at random.

This is distracting to the users and makes it tricky for them to notice they've got calls on differnet lines etc.

My logic says it's just a bad firmware and some kind of reset or re-flash should cure it, but they say not. I have of course tried a full phone reset off the menus but the problems persist.

Other 1608 phones are fine, we've just got a batch that do this and i don't really want to throw them away if i can help it, even if i have to pay to repair them i'd rather save them.

Thanks

Dan
Reply With Quote
  #2  
Old 10-14-2013, 08:51 AM
moore230 moore230 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
moore230 has 10 reputation points
Smile Fixed -

Hopefully this will help anyone else who comes across this -

Give these chaps a call -

http://www.selectservice.co.uk/

Spoke to them and although they'd never heard or seen the problems they agreed to have the phones from me under no fix no fee. Phone call a few days after collection and they'd given them a good test and been able to reproduce the problem and replaced a number of parts.

The result is I've now got 30 phones back that we're about to be scrapped, all fixed at a cost I'm happy with.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:07 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.