Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-14-2014, 03:01 AM
melazz melazz is offline
Hot Shot
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 14
melazz has 10 reputation points
Exclamation the phone restarts

1608i of phones restarts each time ????
Reply With Quote
  #2  
Old 02-25-2014, 11:00 PM
huangh huangh is offline
Member
.
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 3
huangh has 10 reputation points
Default

what's the fw version ? is it rolling reboot or what ?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-19-2014, 03:58 AM
elazz elazz is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 2
elazz has 10 reputation points
Exclamation Problem With IP Office 500 V2

Hi

I Have IP office 500 V2 (Version 8.1 (69)

1608i and 1616 phones restarts each time !!!!
Reply With Quote
  #4  
Old 03-19-2014, 07:24 AM
nash's Avatar
nash nash is offline
Brainiac
.
 
Join Date: May 2010
Location: Manchester, UK
Posts: 82
nash has 15 reputation pointsnash has 15 reputation points
Default

So, the phones would restart if they lose connection to the IP Office after a period of time (3 keepalive messages, I think). Have you verified if the LAN connection is ok when the phones reboot?
__________________
Andrew Nash | Global SMB Services Leader | Global Support Services | Avaya |
Reply With Quote
  #5  
Old 03-19-2014, 11:09 AM
gwebster gwebster is offline
Guru
.
 
Join Date: Mar 2010
Location: Ottawa
Posts: 143
gwebster has 25 to 49 reputation pointsgwebster has 25 to 49 reputation points
Default

Are you affected by https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/100178436 ?
Reply With Quote
  #6  
Old 03-25-2014, 04:29 AM
elazz elazz is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 2
elazz has 10 reputation points
Default

Yes I Verified the LAN connection ,works very well I think the problem comes from the IP Office, but I do not know how to solve,
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:37 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.