Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-23-2011, 01:25 PM
blanc2 blanc2 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
blanc2 has 10 reputation points
Default Wrong NTP Server

Hello,

We currently have an issue with our CM system, where, even though we have setup the NTP servers, the time synch is going off the local. We have restarted the services, but it keeps going back to local after a couple of days. Has anyone else had this issue or knows what may be causing it? We have 4 other systems with the same setup and they do not have this problem.

Thanks.

CM 5.2.1
Dual 8800 servers.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:07 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.