Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Networking Products

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-10-2013, 12:51 PM
bbooth bbooth is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 8
bbooth has 10 reputation points
Question 5520 auto-unit-replacement

I have a stack of 3 switches (SW:6.0.4.020 / FW 6.0.0.6) and discovered that when I performed the command - "show stack auto-unit-replacement", I see that "ready for replacement" is showing NO on all of them. This stack is the only one showing NO.

Have anyone seen this before and know what needs to be done to fix it?
I also perform the command from config terminal “stack auto-unit-replacement enable” and rechecked, nothing changed.

02D-5520A#show stack auto-unit-replacement
Auto Unit Replacement Auto-Restore: Enabled
Auto Unit Replacement Auto-Save: Enabled

UNIT # LAST CONFIG-SAVE TIME-STAMP READY FOR REPLACEMENT
Unit 1 159 days 10:21:58 NO
Unit 2 172 days 07:10:02 NO
Unit 3 000 days 00:00:00 NO
Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 09-27-2013, 06:18 AM
bbooth bbooth is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 8
bbooth has 10 reputation points
Default

Anyone ????
Reply With Quote
Reply

Tags
ers5520, stack

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:54 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.