Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-23-2015, 12:44 PM
kieranb kieranb is offline
Hot Shot
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 20
kieranb has 10 reputation points
Default Application Server additional HDD not showing

Hi Guys,

I have installed application server 9.1 onto a HP Proliant DL380 with 2 X 145Gbit 1 mirroring the other and a 500Gbit additional HDD but when I go to initiate the server the additional HDD dosent show only the sda 145 Gbit HDD which is the main drive. The sdb drive dosent show but on the graphical interface "Startx" and login I can see the additional HDD sdb there and working.

During install of CENTOS should I set a partition on additional drive and set to specific Format?

Would anyone have any suggestions.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-23-2015, 01:50 PM
zakabog zakabog is offline
Genius
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 300
zakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation points
Default

If you login to the console are you able to manually mount the drive? Is it just a web interface that doesn't show you the additional storage?
Reply With Quote
  #3  
Old 11-23-2015, 01:54 PM
kieranb kieranb is offline
Hot Shot
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 20
kieranb has 10 reputation points
Default

Yeah it is when I log into the web interface it dosent show the drive and it automaticallys selects drive sda
Reply With Quote
  #4  
Old 11-23-2015, 01:57 PM
kieranb kieranb is offline
Hot Shot
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 20
kieranb has 10 reputation points
Default

I log in https://192.168.42.1:7070
begin the set up but drive not there. Im not sure if I can load an image to show you.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-23-2015, 02:00 PM
zakabog zakabog is offline
Genius
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 300
zakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation points
Default

You can attach an image if you can get a screenshot.

Also, login to the console and send the output of the command:

fdisk -l

That will print all of the disks and the partition types, it might be looking for a specific type of disk.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-23-2015, 02:00 PM
kieranb kieranb is offline
Hot Shot
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 20
kieranb has 10 reputation points
Default

If I log onto the server it seems to be mounted fine as sdb
Reply With Quote
  #7  
Old 11-23-2015, 02:02 PM
kieranb kieranb is offline
Hot Shot
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 20
kieranb has 10 reputation points
Default

see iamge of web interface
Reply With Quote
  #8  
Old 11-23-2015, 02:03 PM
kieranb kieranb is offline
Hot Shot
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 20
kieranb has 10 reputation points
Default

I am not in front of server at the moment. I will try the command to see what out put I get. If it is looking at sda can I change the avaya web interface to look at sdb additional drive?
Reply With Quote
  #9  
Old 11-23-2015, 02:20 PM
zakabog zakabog is offline
Genius
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 300
zakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation points
Default

Looking at a server now, if you go to https://192.168.42.1:7071 and login, under Settings->System on the bottom there should be a setting for additional hard drives.
Reply With Quote
  #10  
Old 11-23-2015, 02:32 PM
kieranb kieranb is offline
Hot Shot
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 20
kieranb has 10 reputation points
Default


see imaga attached
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:33 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.