Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-08-2014, 07:25 PM
melkab melkab is offline
Hot Shot
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 12
melkab has 10 reputation points
Default How to know which extension use analog trunk line

if other extension use analog trunk line, can i know from my extension which extension use analog trunk line ?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-09-2014, 12:06 PM
dang3 dang3 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 7
dang3 has 10 reputation points
Default

Without using the Avaya IP Office System Monitor application? Can you explain further? And do you mean without doing any programming within IP Office Manager to assign you the trunk appearance on your phone?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-09-2014, 12:34 PM
melkab melkab is offline
Hot Shot
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 12
melkab has 10 reputation points
Default

I mean if there is shortcode or featured i should programmed in ip office 500 v2 essential edition for telephones like 1616i model or 1608 model which i was programmed before for line appearance in button programming,

to see if one trunk analog line is in used by another extension, i can know which extension use this trunk line . Because this feature existed before in bcm50 but i don't know if it existe in ip office.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-10-2014, 06:48 AM
melkab melkab is offline
Hot Shot
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 12
melkab has 10 reputation points
Default

there is way, in configuration of ip office 500 R8.2 essential edition ,if I press button line appearance which currently in used by another extension , i can know which extension used trunk line in same times

Last edited by melkab; 01-10-2014 at 06:51 AM.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-13-2014, 02:31 PM
dang3 dang3 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 7
dang3 has 10 reputation points
Default

Sorry, I don't know this one. Perhaps another forum member might know...
Reply With Quote
  #6  
Old 06-23-2014, 03:08 AM
a32 a32 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 3
a32 has 10 reputation points
Question Connect 1608-i to another phone device

Is it possible to connect for example via RJ-11 outlet (for earphones) the additional DECT-device in order to make OUTGOING calls as well as through main device?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:21 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.