Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-22-2017, 02:54 PM
graft graft is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 2
graft has 11 reputation points
Angry Avaya SBCE Portwell CAD-0230

All,

I have a brand new Portwell that has just arrived. Attempting to get it configured through the Console, but the configuration menu never lists, and it goes straight to login prompt as if it has already been deployed. Login like ipcs/ipcs does not work or the like.

It came installed with 7.2, I have reinstalled with USB key both 7.2. FP1, and 7.2, the install goes succesfully, and without issue, but on reboot the configuration options never showup, and it goes straight to the login prompt.

I have never experienced this with these appliances before, and a bit frustrated that a brand new device, not yet deployed is not letting me configure it.

Please advise,
Reply With Quote
  #2  
Old 12-22-2017, 03:06 PM
graft graft is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 2
graft has 11 reputation points
Default

I've seen to discover the issue, apparently on fresh installs on Portwell have switched to a login to configure,


If the serial mode is used for installation, instead of the configuration menu, the user will get a login prompt after first system boot. Use following credentials to log in: •
Username : root
Password : Avaya_123


Avaya should likely put this on their change log :/
Reply With Quote
  #3  
Old 12-27-2017, 08:37 AM
mlombardi1's Avatar
mlombardi1 mlombardi1 is offline
Legend
 
Join Date: Sep 2010
Location: New York
Posts: 457
mlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation points
Default

The gentleman above is right. I've also run into this. You'll find it documented here on p63: http://downloads.avaya.com/css/P8/documents/101040278
Reply With Quote
Reply

Tags
asbce

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:35 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.