Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-20-2019, 06:08 AM
bdelap bdelap is offline
Member
 
Join Date: Sep 2019
Location: France
Posts: 4
bdelap has 10 reputation points
Unhappy Connect a Cu360 with a Server Edition

Is there a way to connect a CU360 with an IPO 500v2 or a Server Edition ?

And if so, how ?

I can not find any documentation on this issue.
  #2  
Old 09-20-2019, 07:43 AM
bdelap bdelap is offline
Member
 
Join Date: Sep 2019
Location: France
Posts: 4
bdelap has 10 reputation points
Default

I found my answer.


Simply add DNS = IPO and user / auth = extension number.
Closed Thread

Tags
cu360, ipo500v2, server edition

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:58 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.