Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-13-2014, 12:52 AM
dhabela dhabela is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 9
dhabela has 10 reputation points
Default Call Work Codes always as 0

I have set CWC from 1-20 in the CMS Dictionary, but there are only "0" codes reported in the CMS.
Used CWC entering procedure: during the ACD call, agent push work-code button, then enter the code and #.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-13-2014, 05:55 AM
shaikht shaikht is offline
Genius
.
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 246
shaikht has 25 to 49 reputation pointsshaikht has 25 to 49 reputation pointsshaikht has 25 to 49 reputation points
Default

Hi,

Make sure you have adminsitered them too in CMS Menu.

If not, it can be done from Call Center Administration -> Call Work Codes
Reply With Quote
  #3  
Old 02-14-2014, 12:59 AM
dhabela dhabela is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 9
dhabela has 10 reputation points
Default

thanks shaikht, this is that I missed.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-14-2014, 03:32 AM
shaikht shaikht is offline
Genius
.
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 246
shaikht has 25 to 49 reputation pointsshaikht has 25 to 49 reputation pointsshaikht has 25 to 49 reputation points
Solution Confirmed

:-)
You are welcome
Reply With Quote
  #5  
Old 02-17-2014, 11:28 PM
shaikht shaikht is offline
Genius
.
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 246
shaikht has 25 to 49 reputation pointsshaikht has 25 to 49 reputation pointsshaikht has 25 to 49 reputation points
Solution Delivered

Solution delivered
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:36 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.