Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-30-2015, 11:23 AM
benne95 benne95 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 1
benne95 has 10 reputation points
Default Agent Status Automatically changing to Not Ready Issue

I have this one agent who is having an issue where once he goes "Ready" after a couple of minutes his status is changed to "Not Ready".

Now this is only effecting the one agent, so my assumption is it doesnt have to do with a system wide configuration setting.

We use CTI fro screen pop on Sales Force, so I thought perhaps that plugin was causing issue. I had him isolate his usage to Sales Force and Agent Desktop each independently and still had the same result.

I've also rebuilt his account multiple times to no avail. I have also reinstalled AAAD. Could this possibly have to do with some kind of threshold that is being mis-triggered due to something on his machine perhaps?

Any ideas would be helpful!

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 12-14-2015, 05:26 AM
vikramsg vikramsg is offline
Whiz
.
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 30
vikramsg has 11 reputation points
Default

This issue occurs generally due to DSP issue. The agent is not getting resources to answer a call. hence ASM places the agent in Not Ready status.

if the issue persists continuously, then you may need to check the TN / Status corruption on the UC side. May be move the agent to a different TN / Station and verify if its profile related.

You may want to raise a Ticket with Avaya Support to get this verified.
__________________
Regards,
Vikram SG
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:13 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.