Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Networking Products

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-02-2014, 12:56 PM
avila32 avila32 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 1
avila32 has 10 reputation points
Unhappy 4548gt-pwr no respond

the Switch does not display anything when I connect via serial
Reply With Quote
  #2  
Old 12-04-2014, 12:57 PM
fwilkepcs fwilkepcs is offline
Genius
 
Join Date: Nov 2013
Location: Germany
Posts: 360
fwilkepcs has 18 reputation pointsfwilkepcs has 18 reputation points
Default

Did you control serial communication settings on you computer? Have a look at 4500 series quick setup guide.

After connecting you computer to the switch hit STRG+Y
Reply With Quote
  #3  
Old 12-18-2014, 02:04 AM
bkrishnaswam bkrishnaswam is offline
Aspiring Member
.
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
bkrishnaswam has 10 reputation points
Default

It is also worth to check if the Serial console is enabled on the switch. If you are able to Telnet to the switch.

command from the Global configuration mode

#serial-console <unit 1-8> enable

Also check the serial connection settings as suggested by fwilkepcs.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-09-2015, 11:54 AM
dmertz dmertz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 4
dmertz has 10 reputation points
Default

What kind of terminal emulation software are you using?

- PuTTy?
- Hyperterminal?
- Teraterm?
Reply With Quote
  #5  
Old 02-10-2015, 12:59 PM
zakabog zakabog is offline
Genius
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 300
zakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation points
Default

Is this during boot up? If the switch is already up just press Ctrl + Y to bring up the CLI.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:07 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.