Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Networking Products

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-27-2015, 04:04 PM
castr111 castr111 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 1
castr111 has 10 reputation points
Exclamation No stacking 4516t-pwr

I have two 4526t-pwr. I wish stack but i have problem with auto-detection.

-connect the cable satck
-select base-unit
-power on all units from the stack.

two switches have same FW 5.3.0.3 and SW 5.4.0.008

but no stack detection. I have many cable i have change but nothing happend.

when start base-unit the led of the base is on but when agent start the led is off and no stack-unit. I run the stack test internal and pass but the external test is broke.

Exist comand for enable o dislabe the ports of stack or which problem is there here

Excuse me please for my english.

Last edited by castr111; 04-27-2015 at 04:15 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-28-2015, 10:11 AM
zakabog zakabog is offline
Genius
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 300
zakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation points
Default

Sounds like you need to enable the rear ports as stacking ports, from the CLI the command is -

rear-ports mode stacking
Reply With Quote
  #3  
Old 05-28-2015, 12:54 PM
fwilkepcs fwilkepcs is offline
Genius
 
Join Date: Nov 2013
Location: Germany
Posts: 360
fwilkepcs has 18 reputation pointsfwilkepcs has 18 reputation points
Default

Are you sure? If I would not have read that post I had been sure that this command is only available (and needed) on 3500 series.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:56 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.