Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-15-2015, 10:50 PM
eturgu eturgu is offline
Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 4
eturgu has 10 reputation points
Default Fresh installed WFO12 not recording

Hi all,

I faced a new issue about wfo last night. New installed WFO R12 SP120078 software did not record the calls.
In fact it is a little complicated;

When i monitor the calls from CTI Monitors menu, I can see the calls and monitor.

Also the system updates the following menus;
Total calls observed via CTI since startup,
Total calls observed via CTI today,
Total Media Files recorded today.


But the Total media files recorded to date menu always stays as "0". The records did not listed on the search and replay menu.

When I check the path of database( D partition in this scenerio) I realise that WFO is placing the xml files and wav files to the D partition. But I can not play them.

Here attached the log file of the system;

Anyone has any idea about this?

Thank you,
Kind Regards.
Attached Files
File Type: docx logs.docx (45.9 KB, 2 views)
__________________
Best Regards,

Emin TURGUT

Last edited by eturgu; 07-17-2015 at 11:12 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-27-2015, 02:13 AM
singh46 singh46 is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 10
singh46 has 11 reputation points
Default

Hi,

You need to check ACR configuration that which partition has been configured to store Calls. ACR should store calls in Calls folder under that specific partition. Location defined for database shouldn't have xml and wav files.

So i strongly suspect that there is some configuration issue.

Thanks,
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:21 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.